Drveni namještaj

Drveni namještaj jako je širok pojam i kao takav nudi veliku paletu proizvoda. Kao najprodavanije,izdvajamo drvene klupe. Kao i sve ostalo,izrađene su od jelovine. Masivnost, čvrstoća i dugotrajnost glavne su karakteristike ovog proizvoda. Postolja su izrađena od grede 10/10, dok su plohe i nasloni od drvene fosne 12/5. Kao i za sve ostalo,

Marković Drvo d.o.o. nudi vam mogućnost odabira vlastitih dimenzija. Drvene ljuljačke u ponudi su po veoma pristupačnim cijenama, nudimo nekoliko standardnih modela,dok će duljina klupe ovisiti o vašem odabiru. Okviri su građeni od grede 10×14, klupa je izrađena od štafle dimenzija 8×5.

Nudimo i podaju samo klupe s lancima,koja se kao takva može namjestiti na već izrađenu terasu ili slično. Drveni kreveti novost je u našem asortimanu, prodaju se po standardnim dimenzijama (uvjetovane su dimenzijama madraca). Od drvene fosne 25/5,osiguravaju črvstoću i stabilnost.

Uz njih se mogu naručiti i podnice, također masivne i po pristupačnoj cijeni. Marković Drvo d.o.o. mlada je tvrtka na tržištu i kao takva uvijek je spremna prihvatiti nove izazove. Ne dopustite da vas navedeni asortiman spriječava u slanju upita za izradu stvari koje ste negdje ugledali,a nemate gdje naručiti. Slobodno se obratite našem timu koji će vam pokušati pomoći.